Alla inlägg den 26 januari 2011

Av vildsagasverklighet - 26 januari 2011 15:26

på besök mamma ??? wille är och  har alltid varit jättesocial...älskar att leka med kompisar och hitta på saker tror han är en ganska trygg liten man redan nu...ibland önskar jag att jag var så öppen och har sånt förtroende och tillit till människor som min lilla 7 åring har...att umgås med tjejer har alltid varit jobbigt för mig mycket pga mina unga år av mobbning och mitt dåliga självfötroende som följd av det  när jag blev äldre insåg jag att killar är enklare att umgås med ...inte så mycket hugga i ryggen typ och man behövde aldrig tävla om snyggast bäst osv..det föll sig mer naturligt att vara en i gänget med dem...med lite sorg innebär det oxå att jag inte kan säga att jag har nån barndoms kompis eller liknande som jag kan minnas tillbaka med och skratta åt roliga minnen med...men jag antar att man inte kan få allt...de vänner jag har nu har kommit under mina vuxna år och de är inte många men de är mina bästa vänner i alla fall i mina ögon...Jag tror eller vet att jag inte är helt lätt att umgås med som så många andra har jag fel och brister och jag tror jag kan vara grymt svår ibland eller är jag det ? det känns så i alla fall ...fast jag helst av allt vill vara en sån kompis som alla vänder sig till känner sig trygg med osv ja ni fattar ... i bland kan jag få panik om jag inte är där alla mina andra vänner är om de råkas stöta ihop utan mig nånstans känns det ibland som att de valt bort mig...låter helt sjukt jag vet men det e nog de ärren som sitter kvar sen jag var liten...den känslan av att stå helt ensam ...iofs har jag min bästa vän i min älskade man det finns ingen som han och han är min stora trygghet...hur som helst har det i alla fall blivit så att jag verkligen låter mina barn ha kompisar här ofta för de skall aldrig aldrig behöva stå ensam.....


tänker på Jess och önskar att jag kunde ta bort hennes sorg just nu men kom ihåg bruden du är stark klok och vacker ! och en underbar person på det !


idag skulle jag oxå ha träffat Eva men då hon blev sjuk fick vi flytta vår latte date men nästa vecka vännen då jäklar finns det ingen återvändo !då måste vi ses ! var ju ett liv sen ! Wendy har ju ingen att brottas med !


här hemma väntar vi på lill skiten Edin som behagar vänta på sig...jag pysslar på lite med en present som jag hoppas de ska gilla och så naturligtvis ska lill fisen få en present !


Wendy har faktikt börjat gilla sin mat mer och mer och ammningen är nästan avslutad har inte mycket mjölk kvar och det känns helt rätt att sluta faktiskt Flaskan e det som gäller för lill damen...Vattkoppornas har torkat ut och hon klarade det galant det roligaste just nu e att kolla sig själv i spegeln..gurglas och fräsa massa spott överallt (låter inge fräscht men ser otroligt roligt ut ) och sen skriker hon rakt ut massor tror att det har att göra med att hon gillar sin egen röst...måste få säga oxå att hon sover grymt bra håller tummarna att det håller i sig typ från 23-05.30 inte kul att vakna skit tidigt men men bättre det bara man får sova hela natten!


och det bästa av allt för dagen...jag och älskade har unnat oss nåt idag ...en ny bil !!! fattar ni hur sjukt skönt det ska bli med en hel och fin bil ?????? bildcer kommer sen !

Presentation


En lagom stressad tre barns mamma med en underbar familj..min Älskade Jimmy....vilde Wille 7 år...vilda prinsessan Wilma 4 år och lilla Wendy 1 månad - välkommen till vår galna vardag !!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards